DOOBEDOOBEDOO: Dooroom saa yksitoista uutta työhuonetta!


Uudet toimistohuoneemme ovat NYT varattavissa. Toimi nopeasti ja varmista yrityksesi pelipaikka Lahden parhaalta sijainnilta.

 

Uusia toimistohuoneita putkahtelee Dooroomiin vuodenvaihteen jälkeen.

Coworking-tilojemme suosio on lyönyt meidät ällikällä, ja olemme pitkään joutuneet myymään työhuoneiden osalta ei-oota. Nyt meillä on ilo ilmoittaa, että saamme lähiaikoina käyttöömme yli 300 lisäneliötä samasta kiinteistöstä seinän takaa. Käytännössä tämä tarkoittaa 11 uutta huonetta, joista jokainen tarjoaa työtilan 1-4 hengelle. Huoneiden koot vaihtelevat 9-22 neliön välillä. Uudet työhuoneet tulevat käyttöön asteittain vuodenvaihteen molemmin puolin.

– Saamme myös kolmannen neuvottelutilan, jotta kapasiteettia riittää silläkin puolella. Neukkarimme ovat olleet kovassa käytössä myös verkkokauppamme kautta. Sieltä kuka tahansa tilantarvitsija voi varata palaveritilan tai työpisteen ilman vuokrasopimusta, kertoo Dooroomin perustajaosakas Tero O. Nieminen.

Tällä hetkellä Dooroomissa toimistoa pitää yli 20 yrityksen ja yhdistyksen lisäksi Lahden Seudun Kehitys LADECin keskustan maksuton neuvontapiste. Lokakuun alusta uusina vuokralaisina aloittivat Lahden kaupungin Green Capital -hankkeen työntekijät.

Minkälaisessa neukkarissa sinä haluaisit pitää palaverisi?

Nieminen arvelee Dooroomin suosion syyksi paitsi yhteisön imun, myös vanhan funkkispankkisalin idyllin kaupungin keskeisimmällä paikalla.

– Harva pienyrittäjä pystyy yksin vuokraamaan näin hulppeita tiloja tältä sijainnilta vain omalle yritykselleen. Meillä toimistohuoneen hintaan kuuluvat neuvottelutilat, Kahiwila-kahvion palvelut, verkkoyhteydet ja tulostuspalvelut. Monipuolinen tila on heti käyttövalmis liiketoiminnalle.

Dooroomin upea sali funkkislasikaton alla.

Dooroomin kahvio on saanut nimensä paikalliselta pienpaahtimolta, sillä coworking-tilassa nautitaan vain lahtelaisen Kahiwa Coffee Roastersin kahvia. Laajennus tuo Dooroomiin myös toisen paikallisesti toimivan yhteistyökumppanin, kun Hyvinvointikeskus Fressin tarjoama hyvinvointi-lounge aukeaa laajennusosassa tehtävän pienen remontin myötä.

Ensimmäiset lisähuoneet on jo varattu, joten toimi nopeasti, jos haluat yrityksesi/yhteisösi pelipaikan aivan Lahden ytimeen loistavaan työyhteisöön, jossa kaikki on valmista liiketoimintaasi varten. Oma työhuone uudesta Dooroom-siivestä kaikilla doonariherkuilla alk. 360 e/kk + alv.

Lopullinen hinta määräytyy huoneen koon ja vuokralaisten nuppiluvun mukaan. Kysy teille sopivinta pakettia: info@dooroom.fi tai Tero Nieminen 045 121 6300, Anu Hakala 044 244 7126

Mitä kaikkea pakettiin kuuluukaan, sen voit tsekata täältä.

teksti: doonari Terhi Kangas, Toteuttamo Verbaali Ky
kuvat: doonari Anu Hakala, Thero Design Oy