Hissi-toimisto
25.5.2021
Kahiwila
16.7.2019

Holvi

Kun neuvotteluhuoneen seinillä ei saa olla korvia. Dooroom. Best space to work.

Hintaan sisältyy
Hinta 29 €/h + alv.
Kuvaus HOLVI on pomminvarma neuvotteluhuone myös suuremmille liikesalaisuuksille, sillä Dooroomin kellarikerroksen neukkari on vanha pankkiholvi paksuine teräsovineen. Kokouspöydän ympärille mahtuu mukavasti kymmenkunta henkeä ja tarvittaessa tilaan saadaan muutamia lisätuoleja, joten Holvin maksimikapasiteetti on noin 15 henkeä. Käytössä on 65-tuumainen näyttö sekä fläppi/tussitaulu. Tilan pääset varaamaan tästä.

Tarjoamme palaveriasiakkaillemme Lahdessa paahdettua vastuullisesti tuotettua Kahiwa-kahvia palaveria vauhdittamaan. Mikäli haluat varata erikseen laskutettavat palaveritarjottavat kauttamme, lue ohjeet kohdasta PALAVERITARJOILUT.

Huomioithan, että varaamasi aika sisältää myös palaverin valmistelun (kahvien haku Dooroomin Kahiwilasta) sekä neukkaripöydän tyhjentämisen palaverin päätteeksi. Mikäli olet varannut laskutettavat palaveritarjoilut, odottavat ne valmiiksi katettuina neukkarissa ja myös astiat kerätään pois puolestanne palaverin jälkeen. Muussa tapauksessa varaaja huolehtii kahvituksesta itse.

Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!
Palaveritarjoilut Erikseen veloitettava lisäpalvelu: Mikäli haluat neuvottelutilaan valmiiksi katetut palaverisämpylät/pullat, tee varaus viimeistään edellisenä päivänä kello 10. Kirjoita tilaus varauksen lisätietokenttään laskutustietojen kera tai sähköpostitse info@dooroom.fi. Hinnasto palaveritarjoiluihin löytyy täältä.
VARAA
Jaa: