Työpiste
Kymppikortti
4.1.2017
Sali-tyoskentelytilana
Pankkisali
4.1.2017

Virtuaalidoonarille

Kun työskentelet paikkariippumattomasti, mutta yrityksesi tarvitsee osoitteen.

Käyntiosoite


Kun et tarvitse työskentelytilaa, mutta yrityksesi hyötyisi katu-uskottavasta käyntiosoitteesta.

Hintaan sisältyy
Hinta 70 €/kk + alv. (palvelun aloitusmaksu 50 € + alv.)
Kuvaus

Dooroom tunnetaan innovatiivisten ja aktiivisten yritysten kotipesänä. Kaupungilla koko kiinteistöä saatetaan jo kuvailla ”Dooroomin talona”. Meistä puhutaan kuulemma usein hyvää selkiemme takana.

Dynaamiseen doonarijoukkoon voit liittyä myös virtuaalipalveluidemme avulla. Virtuaalidoonari voi valita palvelupakettiinsa joko postiosoitteen tai käyntiosoitteen. Aina kun piipahdat itse paikalla, saat muiden doonareiden tavoin nauttia Kahiwilastamme veloituksetta tuoretta lähellä paahdettua kahvia.

Käyntiosoitepalveluun kuuluu:

  • Postilokeropalvelu (ks. alla) mikäli tarvetta.
  • Postien avaus-, skannaus- ja lähetyspalvelu.
  • Pakettien vastaanottopalvelu.
  • Mahdollisuus käyttää Dooroomin osoitetta yrityksen ”Lahden osoitteena” niin, että asiakastapaamiset voi tarvittaessa sopia Dooroomiin.
  • Voit käyttää osoitetta yrityksen virallisena osoitteena.  
  • Yrityksen listaus Dooroomin verkkosivujen doonari-esittelyyn.
  • 30 %:n alennus neuvottelutilojen ja työpisteiden hinnoista.

Esimerkki käyntiosoitepalvelua hyödyntävän yrityksen viestinnästä: Lahden toimipiste Palvelemme asiakkaitamme sopimuksen mukaan coworking-tila Dooroomissa, Rautatienkatu 20. Yrityksellämme ei ole Dooroomissa vakituista päivystystä, joten tapaamiset sovitaan aina etukäteen asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä: *tähän se yrityksesi hyvä tyyppi, joka asiakasta palvelee*

Virtuaalidoonari-palvelut eivät sisällä muita Dooroomin palveluja, joten mahdolliset doonailut työpisteillämme tai neuvotteluhuoneiden käytöt laskutetaan käytön mukaan. Työpisteen pääset varaamaan ja maksamaan tästä. Akvaario-neukkarin tästä ja Holvi-neukkarin tästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää info@dooroom.fi Pöytäpaikan pitkäaikaisempaa käyttöä varten saat helpoiten voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jolloin Dooroomin ovet ovat sinulle avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Doonarina pääset hyötymään myös vuokralaisen eduista (mm. tulostuspalvelut ja neukkareiden veloitukseton käyttö). Vuokrasopimusasioissa ota yhteyttä info@dooroom.fi

Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!

Postilokero

Kun et tarvitse työskentelytilaa, mutta yrityksesi hyötyisi katu-uskottavasta osoitteesta.

Hintaan sisältyy
Hinta 25 €/kk + alv. (palvelun aloitusmaksu 50 € + alv.)
Kuvaus Dooroom tunnetaan innovatiivisten ja aktiivisten yritysten kotipesänä. Kaupungilla koko kiinteistöä saatetaan jo kuvailla ”Dooroomin talona”. Meistä puhutaan kuulemma usein hyvää selkiemme takana. Dynaamiseen doonarijoukkoon voit liittyä myös virtuaalipalveluidemme avulla. Virtuaalidoonari voi valita palvelupakettiinsa joko postiosoitteen tai käyntiosoitteen. Aina kun piipahdat itse paikalla, saat muiden doonareiden tavoin nauttia Kahiwilastamme veloituksetta tuoretta lähellä paahdettua kahvia.

Postilokeropalveluun kuuluu:

  • Dooroom-osoitteen käyttö yrityksen postiosoitteena (virallinen osoite ja käyntiosoite ohjeistettava asiakkaille erikseen).
  • Yrityksen postin jakelu Dooroomin postilokeroon, josta voit noutaa sen sopivin väliajoin Dooroomin aukioloaikoina.
  • Kahiwan kahvit postia noutaessasi.

Virtuaalidoonari-palvelut eivät sisällä muita Dooroomin palveluja, joten mahdolliset doonailut työpisteillämme tai neuvotteluhuoneiden käytöt laskutetaan käytön mukaan.

Mikäli tarvitset postin avaus-/skannauspalvelua tai vaikkapa pakettien vastaanottopalvelua, käyntiosoitepalvelumme voi olla sinun juttusi! 

Työpisteen pääset varaamaan ja maksamaan tästä. Akvaario-neukkarin tästä ja Holvi-neukkarin tästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää info@dooroom.fi Pöytäpaikan pitkäaikaisempaa käyttöä varten saat helpoiten voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jolloin Dooroomin ovet ovat sinulle avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Doonarina pääset hyötymään myös vuokralaisen eduista (mm. tulostuspalvelut ja neukkareiden veloitukseton käyttö). Vuokrasopimusasioissa ota yhteyttä info@dooroom.fi

Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!

Tilamme taipuvat moneksi

Tarvitsetko räätälöityjä ratkaisuja?
Suunnitellaan yhdessä kokouspaketti sopivaksi juuri teille.