Komero-neuvotteluhuone
24.8.2021
Osoitepalvelu
1.10.2019

Kymppikortti Dooroomiin

Kun työpisteen tarve on säännöllisen epäsäännöllinen, voi kymppikortti olla toimivin ratkaisu. Käyttöaikaa kymmeneen doonailupäivään on puoli vuotta.

Hintaan sisältyy
Hinta 189 € + alv.
Kuvaus Kymppikortti Dooroomiin on varma valinta silloin, kun tiedät jo etukäteen, että työpisteen tarve on satunnaista, mutta toistuvaa. Maksat vain niistä päivistä, jolloin doonailet luonamme ja teet sen edullisemmin kuin varaamalla päivän kerrallaan. Päivädoonarina käytössäsi on työpiste Lahden hienoimman funkkislasikaton alla, Dooroomin yhteiset tilat (mm. keittiö, josta voit veloituksetta nauttia Kahiwan laatukahvia, puhelinkoppi rauhaisia puhelinhetkiä varten ja luovia ajatuksia ruokkiva pikku-Holvi). Kymppikorttilaisena doonailet aukioloaikojemme raameissa arkisin.

Kymppikortilla Dooroomin palvelut ovat käytössäsi arkisin 8.30–16.30.

Kymppikortti veloitetaan laskulla, joten sitä ei voi ostaa sähköisesti. Jos kymppikortti palvelee tarpeitasi parhaiten, ota yhteyttä: info@dooroom.fi. Pöytäpaikan pitkäaikaisempaa käyttöä varten saat helpoiten voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jolloin Dooroomin ovet ovat sinulle avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Doonarina pääset hyötymään myös vuokralaisen eduista (mm. tulostuspalvelut ja neukkareiden veloitukseton käyttö).

Mikäli tarvitset isompaa neuvottelutilaa vaikka asiakkaidesi kanssa, voit varata Flextilan kautta Akvaarion tai Holvin tarvitsemallesi ajalle.

Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!
Jaa: