Työpiste/10-kortti
4.1.2017
Työpiste/päivä
4.1.2017

Työpiste/kk


Työpiste funkkislasikaton alta kuukaudeksi kerrallaan ilman pidempää sitoutumista.

Hintaan sisältyy
Hinta 135 € + alv., neukkarit eivät sisälly hintaan
175 € + alv., sisältää neukkareiden käytön
Kuvaus Määräaikaiseen työtilatarpeeseen vastaamme tarjoamalla työpisteen vuokralle kuukaudeksi kerrallaan. Käytössäsi on työpiste Lahden hienoimman funkkislasikaton alla, Dooroomin yhteiset tilat (mm. keittiö, josta voit veloituksetta nauttia Kahiwan laatukahvia, puhelinkoppi rauhaisia puhelinhetkiä varten ja luovia ajatuksia ruokkiva pikku-Holvi). Kuukausikäyttö veloitetaan laskulla, joten sitä ei voi ostaa sähköisesti. Jos siis tämä malli palvelee tarpeitasi parhaiten, ota yhteyttä: info@dooroom.fi.

Hintaan 175 € + alv. sisältyy neuvottelutilojen käyttö, joten mikäli tarvitset isompaa neuvottelutilaa vaikka asiakkaidesi kanssa, voit varata Flextilan kautta Akvaarion tai Holvin tarvitsemallesi ajalle.

Pöytäpaikan pitkäaikaisempaa käyttöä varten saat helpoiten voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jolloin Dooroomin ovet ovat sinulle avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Doonarina pääset hyötymään myös vuokralaisen eduista (mm. tulostuspalvelut ja neukkareiden veloitukseton käyttö). Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!
Tyopiste-2-1-rajattu-780x600
Tyopiste-paul780x600
Sali-tyopisteet-1110x500