Toimisto päiväksi
22.3.2023
Tyopiste
Työpiste päiväksi
4.1.2017

Vuokraa työpiste

Työpiste funkkislasikaton alta kuukaudeksi kerrallaan ilman pidempää sitoutumista.

Hintaan sisältyy
Hinta 149 € + alv. (palvelut käytössä arkisin 8.30–16.30, hintaan ei sisälly neukkarit eikä tulostuspalvelut)

189 € + alv. (palvelut käytössä 24/7, sisältää neukkareiden käytön sekä tulostuspalvelut)

250 € + alv. nimikoitu pöytä (palvelut käytössä 24/7, sisältää neukkareiden käytön sekä tulostuspalvelut)
Kuvaus Määräaikaiseen työtilatarpeeseen vastaamme tarjoamalla työpisteen vuokralle kuukaudeksi kerrallaan. Käytössäsi on työpiste Lahden hienoimman funkkislasikaton alla, Dooroomin yhteiset tilat (mm. keittiö, josta voit veloituksetta nauttia Kahiwan laatukahvia, puhelinkoppi rauhaisia puhelinhetkiä varten ja luovia ajatuksia ruokkiva pikku-Holvi). Kuukausikäyttö veloitetaan laskulla, joten sitä ei voi ostaa sähköisesti. Jos siis tämä malli palvelee tarpeitasi parhaiten, ota yhteyttä: info@dooroom.fi.

Hintaan 189 € + alv. sisältyy neuvottelutilojen käyttö, joten mikäli tarvitset isompaa neuvottelutilaa vaikka asiakkaidesi kanssa, voit varata Flextilan kautta Akvaarion tai Holvin tarvitsemallesi ajalle.

Jos haluat nimelläsi varustetun privaattityöpisteen, johon voit tuoda vaikkapa oman ulkoisen näyttösi, se onnistuu hintaan 250 € + alv., sisältäen myös neuvottelutilojen käytön.

Pöytäpaikan pitkäaikaisempaa käyttöä varten saat helpoiten voimassa olevalla vuokrasopimuksella, jolloin Dooroomin ovet ovat sinulle avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Doonarina pääset hyötymään myös vuokralaisen eduista (mm. tulostuspalvelut ja neukkareiden veloitukseton käyttö). Dooroomin tapahtumia ja kuulumisia voit seurata Facebookista ja Instagramista!
Jaa: